Skip links

Geschenkideeën: Oorgaatjes prikken met echt goud

Klinkt de volgende situatie je bekend in de oren? Er staat een speciale gebeurtenis of een feestje in de agenda en je bent nog steeds op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor die ene speciale persoon? Het zijn niet de materiële cadeau’s die ons later het meest bijblijven, maar het zijn de speciale ervaringen die later de mooiste herinneringen worden. Het hoeft daarom geen stukken van mensen te kosten, maar het moet wel echt iets speciaals zijn.

Wat dacht je van een cadeaubon om oorgaatjes te laten prikken met echt gouden oorbellen? Dit is ongetwijfeld een van de leukste en originele cadeau’s die je kan geven aan iemand die graag voor ’t eerst oorbellen zou willen. Ook voor mensen die al oorbellen dragen, kan zo’n cadeaubon een tof idee zijn. Ze kunnen deze cadeaubon namelijk gebruiken voor een tweede of derde oorgaatje, hetgeen een enorm populaire trend is. Echt gouden oorbellen zijn niet enkel een speciaal geschenk, ze zijn ook een kostbare herinnering met een blijvende waarde.

Voor elk budget

Denk je ook meteen een torenhoge prijzen wanneer je “echt goud” hoort? Dan zal je graag horen dat je bij onze STUDEX® partners tegen een heel schappelijke prijs oorgaatjes kan laten prikken met echt gouden oorbellen. De meeste 14 en 18 karaat gouden prikoorbellen kosten tussen de €68 en €95 per paar, afhankelijk van het model dat je kiest. Het prikken van de oorgaatjes zit inbegrepen in de prijs van de prikoorbellen. Een geweldige deal voor iedereen die bewust met geld wil omgaan.

Geelgoud of gerhodineerd geelgoud

Wanneer men praat over “gouden sieraden”, denken de meeste mensen automatisch aan een geelgouden kleur. Onze echt gouden oorbellen zijn echter niet alleen verkrijgbaar in geelgoud, maar ook in gerhodineerd geelgoud. Het rhodineren van goud geeft de juwelen een heldere, zilverwitte kleur.Onze collectie echt gouden prikoorbellen biedt voor ieder wat wils. Van prachtige parels en bloemetjes tot schitterende zirkonia’s of kristallen. In de winkel kan jij of de persoon aan wie je de cadeaubon gegeven hebt, een paar echt gouden oorbellen kiezen uit het assortiment van je plaatselijke STUDEX® partner.

Waarom echt goud ideaal is om oorgaatjes te prikken

Alle STUDEX® prikoorbellen zijn geschikt om oorgaatjes te prikken, ongeacht of ze gemaakt zijn van echt goud, titanium of chirurgisch staal. Dat komt omdat alle STUDEX® prikoorbellen huidvriendelijk zijn. Ze voldoen aan – of overtreffen zelfs – de normen van de Europese Unie en de voorschriften van de FDA (U.S. Food & Drug Administration).

Omdat goud nu eenmaal een andere aantrekkingskracht heeft dan bijvoorbeeld titanium of chirurgisch staal, blijven echt gouden oorbellen een bijzonder cadeau. Goud is stijlvol en exclusief en kan een symbool van liefde, welvaart of kracht zijn. De eerste oorbellen van echt goud zijn vaak de eeste stap in de wondere wereld van de kostbare sieraden. Als de oorbellen een geschenk zijn, raden we vooral de echt gouden oorbellen aan.

Haal nu je cadeaubon!

Klinkt het als muziek in je oren? Wacht dan niet langer en kies voor een cadeau dat laat stralen!

  • Vind een STUDEX® partner in je buurt.
  • Koop een cadeaubon bij de STUDEX® partner voor oorgaatjes prikken met echt gouden oorbellen.
  • Tijdens de afspraak zal de STUDEX® partner de ontvanger van de cadeaubon vragen om een paar echt gouden oorbellen uit te kiezen. De specialist zal het volledige proces van oorgaatjes prikken uitleggen en eventuele vragen beantwoorden. Nadien worden de oorgaatjes op een professionele manier geprikt met het zachte STUDEX® System75. Daarna worden de nazorginstrucies gedetailleerd besproken.

Veel plezier met geven!
Je  STUDEX® team

Vind een STUDEX® partner

Voer land en postcode/stad in

Image credits
Header image: © smsx_supp_841/adpic; earrings: © STUDEX of Europe GmbH