Skip links

Meerdere oorbellen: creëer je eigen stijl

Eén ding is zeker. Meerdere oorbellen zijn altijd een blikvanger. Door het combineren van meerdere oorbellen per oor kan je je eigen stijl een extra touch geven. De mix van verschillende ontwerpen, groottes en materialen zorgt voor een unieke look.

Deel je favoriete looks: #studexapp

Probeer een nieuwe look met onze STUDEX® app

De STUDEX® app: creëer een nieuwe look

Of het nu gaat om je eerste oorbellen of over een tweede, derde of vierde gaatje, oorgaatjes prikken met Studex is telkens weer een unieke gebeurtenis. Twijfel je nog over het model? Met onze Studex app wordt dit al een stuk makkelijker. Upload een leuke foto, kies je favoriete Studex oorbel, positioneer het op je eigen oor en deel het resultaat met je vrienden! (#studexapp).

Nog niet helemaal zeker voor welke look je wilt gaan? Klik dan op het info icoon rechtsboven om inspiratie op te doen en om een STUDEX partner in je buurt te zoeken.

Tip

Gebruik de STUDEX app om samen met je STUDEX partner je gewenste look te visualiseren.

Download onze app

Deze app is beschikbaar in meerdere talen: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Hongaars, Italiaans, Portugees, Russisch en Spaans. Compatibel met iOS of Android (Lifestyle categorie).

Klik hieronder om de iOS of Android versie te downloaden.

Apple, het Apple logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google Inc.

Image credits
Header image: © Wayhome Studio/Adobe Stock; hands with phone #1: © Kate Torline/Unsplash; hands with phone #2: © Nathana Rebouças/Unsplash; other images: © STUDEX of Europe GmbH