Skip links

Tips voor de herfst

De herfst is kleurrijk. De herfst is gezellig. En de herfst is leuk.

Het is tijd om te genieten van de prachtige natuur en het lekkere eten. Voor het geval je de zomer al mist of vreest voor een grijze, natte maand november, hier komt onze lijst van “15 kleine dingen die we leuk vinden aan de herfst”. Nieuwe oorbellen staan natuurlijk hoog op onze lijst…

Laat uw oren schitteren met nieuwe oorbellen

We dragen graag oorbellen in de herfst, omdat ze zelfs de meest regenachtige dagen wat vrolijker maken. Het zijn geweldige accessoires die je perfect kan matchen met de mooie herfstkleuren. Geelgouden oorbellen of neon oranje studs, bijvoorbeeld, staan leuk bij shirts met lange mouwen, gezellige truien of sjaals in bruine, oranje of okergele tinten.

Tip: Als je een tijdje geen oorbellen hebt gedragen of als je huid snel uitdroogt, gebruik dan een reinigingsoplossing of gel, zoals STUDEX After Piercing Solution of STUDEX Piercing Care Gel om je oorgaatjes te reinigen en de huid van je oren te hydrateren. Het maakt het inbrengen van je oorbellen ook gemakkelijker.

Omarm de herfstmode

Eindelijk kunnen we weer laarzen, warme truien en sjaals dragen. De herfst biedt zoveel meer variatie in stijlen – van het kleden in laagjes tot imitatiebont. Voor mij begint de herfst officieel wanneer ik voel dat ik weer sokken of panty’s moet dragen. Vaarwel, sandalen, we zien elkaar terug in de lente!

Ga op pad

De herfst is de beste tijd om te genieten van de natuur en het bos met z’n kleurenpracht. Ga wandelen met een vriend(in) of neem de hond mee voor extra lange wandelingen. Adem de frisse lucht in. Het maakt je geest helder. Mijn BFF en ik spreken een keer per week af voor een wandeling – regen of zonneschijn. Als ik een excuus probeer te vinden om niet te gaan, herinnert ze me eraan: “Er is geen slecht weer, alleen slechte kleding.”

En als je thuis bent, maak het dan gezellig

Heb je ooit een pompoen gesneden? Het is eigenlijk hard werken, maar het ziet er leuk uit. Versier je huis. Maak lekker eten. Ik eet graag pompoen in de herfst – pasta met pompoen, spaghetti met Parmezaanse kaas… Deze soep hier is een pompoensoep – heerlijk! Mijn favoriete drankje in het koude seizoen is warme chocolademelk. Mijn favoriete plek is de bank met een goed boek, een lekker vuurtje in de open haard, verschillende kaarsen aan, knus onder een warm deken, met de geur van een vers gebakken taart in de oven. Nodig je vrienden uit en maak een kampvuur in de achtertuin. Rooster marshmallows. Of hou een spelletjes- of filmavond…

Kortom, geniet van deze fantastische periode!

Hier is onze lijst van 15 kleine dingen die we leuk vinden aan de herfst. Bekijk onze STUDEX oorbellencollectie om je nieuwe herfstfavorieten te vinden.

Image credits
Header image: © Lilya/Fotolia; woman with jewelry: © Serg Zastavkin/Fotolia; leaves: © Aaron Burden/Unsplash; woman hiking: © Maridav/Fotolia; soup: © Hetizia/Fotolia; illustration: © STUDEX of Europe GmbH