Studex Benelux

Studex is het wereldberoemde merk voor systemen om gaatjes in de oren te zetten en huidvriendelijke oorbellen

Studex is de belangrijkste internationale fabrikant van instrumenten om gaatjes te zetten, huidvriendelijke oorbellen en verzorgingsproducten voor oorgaatjes. Wij bieden onze partners producten van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Studex producten worden verdeeld door verschillende soorten partners zoals juweliers, sieraden winkels, schoonheidssalons, piercing en tattoo shops en andere winkels. Voor u als klant van onze partners hebben wij een enorme revolutie doorgevoerd op het gebied van oorgaatjes zetten. in de winkel van een van onze Studex partners krijgen je oren in een handomdraai mooie, huidvriendelijke oorbellen in je nieuwe gaatjes. Met ons Studex System75™ is dit nauwelijks merkbaar. Gaatjes zetten was nog nooit zo gemakkelijk, zacht en veilig.

 

Hoofdkantoor

Ons hoofdkantoor is gelegen in de buurt van Los Angeles, Californië, Verenigde Staten. Gedreven ontwerpers ontwerpen hier de collecties. Zij werken hand in hand met onze ingenieurs. De combinatie van de laatste modetrends met de nieuwste technologie is een belangrijk onderdeel van ons succes. Al onze systemen om oorgaatjes te zetten en oorbellen zijn vervaardigd in onze fabriek in de VS, wat u door de “Made in U.S.A.” opdruk kunt zien.

 

Marktleider

Sinds meer dan 40 jaar genieten wij met ons merk Studex een uitstekende reputatie en het vertrouwen van onze klanten. Onze systemen hebben zich bewezen in gebruik. Over de hele wereld werden al honderden miljoenen keren gaatjes gezet in de oren met onze instrumenten.

Hoogste kwaliteit eisen

Zowel onze instrumenten, alsook onze oorbellen gaan door een streng gecontroleerde kwaliteitscontrole. Op die manier zorgen wij ervoor dat wij producten aanbieden die niet alleen mooi, maar ook volledig veilig zijn. Wij voldoen aan de strengste normen voor gezondheid en veiligheid voor onze medewerkers en onze producten. Zo voldoen of overtreffen ons steriele verpakte oorbellen aan de EU-richtlijnen, alsook de richtlijnen van de Amerikaanse FDA.

 
Wereldwijd

Vanuit de Verenigde Staten reizen onze producten over de hele wereld. Studex® is vertegenwoordigd in meer dan 70 landen op 6 continenten met eigen ondernemingen of exclusieve partners. Studex Europa met het hoofdkantoor in Koblach Oostenrijk, stuurt de verdeling voor heel Europa. Onze lokale kantoren in Europa zijn onderdelen van ons Europees team. Als deskundigen van lokale markten, verzorgen zij de marketing en distributie in het betreffende land. De lokale kantoren geven ook belangrijke suggesties en markt trends verder aan het Europees hoofdkantoor.