Sensitive

Huidvriendelijke oorbellen

Sensitive oorbellen zijn gemaakt van het beste chirurgisch staal daardoor hebben wij zeer huidvriendelijke oorbellen. Onze materialen zijn van topkwaliteit en gemaakt om allergische reacties te voorkomen. Daarom zijn onze Sensitive oorbellen bij uitstek geschikt voor de meest gevoelige huid.

Sensitive collectie

De Sensitive collectie zorgt voor een schittering op zelfs de meest gevoelige oren. Onze oorbellen zijn vervaardigd uit het fijnste chirurgisch staal vandaar dat de huidvriendelijke oorbellen absoluut geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Gevoelige huid

Klanten met een gevoelige huid zullen versteld staan van de verscheidenheid aan prachtige ontwerpen die u hun aanbiedt. Studex gebruikt ook de fijnste materialen wat u kan zien door middel van aanduidingen met Cubic Zirconia, glasparels of Oostenrijkse kristallen.

Webshop

Displays

Verschillende display verpakkingen zijn beschikbaar voor een professionele presentatie van deze hoogwaardige en daarnaast huidvriendelijke oorbellen in uw winkel.

Afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw verkooppunt, kunt u kiezen uit bijvoorbeeld draaibare displays of een cilinder display.

Verpakking

Bovendien komen onze Sensitive-oorbellen in paren op zwarte stoffen pads of in een sieraden doosje. Dit is afhankelijk van de display die u kiest

Ten slotte bieden wij u ook een mooi, zachte zwart etui met een overeenkomend Studex® lint bij elk paar oorbellen om aan uw klanten te presenteren.