Studex Benelux

Studex® is het wereldberoemde merk voor systemen om gaatjes in de oren te zetten en huidvriendelijke oorbellen

Als de belangrijkste internationale fabrikant van precisie-instrumenten, schietoorbellen en verzorgingsproducten voor oorgaatjes bieden wij onze partners zoals juweliers, sieraden-winkels en ketens, schoonheidssalons, parfumerieën, apotheken, piercing en tattoo shops en andere winkels – producten van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Voor u als cliënt van onze partners hebben wij een enorme revolutie doorgevoerd op het gebied van oorgaatjes zetten: in de Studex winkel van een van onze partners krijgen je oren in een handomdraai mooie, hypo-allergene oorbellen in je nieuwe gaatjes. Met ons Studex System75™ is dit nauwelijks merkbaar. Oorgaatje zetten was nog nooit zo gemakkelijk, zacht en veilig.

Hoofdkantoor

Ons hoofdkantoor, Studex Inc., is gelegen in de buurt van Los Angeles, Californië, Verenigde Staten. Bekende sieradenontwerpers ontwerpen hier onze collecties. Zij werken hand in hand met onze ingenieurs. Deze combinatie van laatste modetrends met de nieuwste technologie is een belangrijk onderdeel van ons succes. Alle onze systemen om oorgaatjes te zetten en oorbellen zijn vervaardigd in onze fabriek in de VS, wat u door de “Made in U.S.A.” opdruk kunt zien.

Marktleider

Sinds meer dan 40 jaar genieten wij met ons merk Studex® een uitstekende reputatie en het vertrouwen van onze klanten. Onze systemen hebben zich bewezen in gebruik: over de hele wereld werden al honderden miljoenen keren gaatjes gezet in de oren met onze instrumenten.

Hoogste kwaliteits-eisen

Zowel onze instrumenten, alsook onze oorbellen gaan door een nauw gecontroleerde kwaliteitscontroleproces. Op die manier zorgen wij ervoor dat wij producten aanbieden die niet alleen mooi, maar ook volledig veilig zijn. Wij voldoen aan de strengste normen voor gezondheid en veiligheid voor onze medewerkers en onze producten. Zo voldoen of overtreffen ons steriele verpakte oorbellen bijvoorbeeld de EU-richtlijnen, alsmede de richtlijnen van de Amerikaanse FDA (U.S. Food and Drug Administration).

Wereldwijd

Vanuit de Verenigde Staten van Amerika “reizen” onze producten over de hele wereld. Studex is vertegenwoordigd in meer dan 70 landen op 6 continenten met eigen dochterondernemingen of exclusieve partners. Studex Europa met het hoofdkantoor in Koblach Oostenrijk, stuurt de verdeling voor heel Europa exclusief. Onze lokale kantoren in Europa zijn onderdeel van onze Europese en internationale teams. Als deskundigen van lokale sieraden markten, verzorgen zij de marketing en distributie in het betreffende land en geven belangrijke suggesties en markttendensen verder aan ons Europees hoofdkantoor.

Team Studex Benelux!

There are number of instructions to be followed at the time of refilling an inket cartridge. So whenever your printer ink runs dry you need to follow the below steps for inkjet cartridge refill.

Marc van Kuijk

Managing Director 

Marc is de oprichter en bezieler van Studex Benelux. Hij loopt al sinds 1983 mee en kent de Branche als zijn binnenzak.

Joke Theunissen

Klantenservice

Bij Joke komt alles terecht; telefoontjes, orders, noem het maar op. Verder behandelt zij alle vragen, van consument en klant.

Karen Brunenberg

Administratie en Boekhouding

Bij Karen kan je terecht voor alle vragen over administratie en boekhouden. 

Nathan van Kuijk

Key Account Manager

Nathan is verantwoordelijk voor de commerciële kant van Studex en staat in voor de Key Accounts in de Benelux.