STUDEX® Wedstrijd “Red de bij”: Oorbellen voor kinderen

Kinderen zijn onze toekomst. Ze leren snel hoe belangrijk bijen, vlinders en andere insecten zijn voor de bestuiving van onze bloeiende planten. Met onze grote STUDEX “Red de Bij” foto- en tekenwedstrijd kan uw kind een bijenhelper worden en tegelijkertijd mooie nieuwe oorbellen winnen. Doe mee om te winnen!

Als uw kind nog geen oorbellen heeft, mag u ons altijd contacteren via info@studex.be en dan verwijzen we u graag door naar een Studex® partner in de buurt.

Ouders die ons een foto van hun kind doorsturen of een foto van hun leuke tekening of knutselwerkje met betrekking tot “Red de Bij” sturen tijdens de actieperiode van 18 juli t.e.m. 16 september 2022, kunnen deelnemen aan een foto- en tekenwedstrijd om het volgende te winnen*:

– 5 paar huidvriendelijke oorbellen van de Sensitive by STUDEX® collectie: 1 x vlinders, 1 x lieveheersbeestjes, 1 x bloemetjes 1 x glitterhartjes, 1 x parels
– 1 zwart fluwelen zakje en
– 1 STUDEX schatkistje om je oorbellen veilig in te bewaren
– 3 zakjes bloemzaadjes
– 1 tasje met kleurpotloden
– 1 zwemband
– 1 verrassing
– andere leuke extra’s

Hoe meedoen?

Upload een foto van uw kind of van de tekening of knutselwerkje met betrekking tot “Red de bij”.

  Ouder/wettelijke voogd:

  Geef de volgende aanvullende informatie over het kind:

  Het adres voor het verzenden van de eventuele prijs is:

  Of stuur ons een foto per e-mail samen met de volgende vrijgavebrief naar marketing@studex.be, onderwerp: Red de Bij! (bestandsformaten: .jpg, .png, .pdf):
  “Ik ga akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden voor de STUDEX-wedstrijd “Red de Bij!”
  Voel je vrij om je afbeelding te posten op social media met de hashtags #RedDeBij, #Studexbenelux en #SensitivebyStudex

  Voorwaarden en bepalingen

  Deze wedstrijd wordt uitgevoerd door STUDEX® Benelux, Dinselstraat 2 bus 1, B-3600 GENK. Deelname is uitsluitend mogelijk voor deelnemers met een postadres in België en Nederland en staat open voor alle geslachten en leeftijdsgroepen.

  Deelname staat open voor iedereen die een foto of getekende afbeelding (zoals hierboven beschreven) uploadt via bovenstaand formulier of per e-mail naar bovenstaand adres stuurt tijdens de actieperiode van 18 juli tot 16 september 2022. Bij inzending per e-mail is het kopiëren van de vrijwaringsverklaring (zie hierboven) ook vereist. Deelnemers jonger dan 16 jaar hebben de toestemming van een ouder of wettelijke voogd nodig.

  Met uw verklaring (vinkje bij uploaden of kopiëren en plakken van bovenstaande zin bij inzenden per e-mail) bevestigt u dat u de auteursrechthebbende bent van de afbeelding die u inlevert. Ouders of wettelijke voogden bevestigen dit voor hun kinderen. Voor foto’s met meer dan één persoon heeft de toestemming betrekking op alle afgebeelde personen. Inzendingen zonder een vrijwaringsverklaring waaruit uw toestemming blijkt, worden niet in behandeling genomen.
  Met uw toestemming geeft u ons ook toestemming om uw postadres te gebruiken voor de eventuele verzending van een prijs. U gaat er ook mee akkoord dat wij contact met u mogen opnemen via uw e-mailadres dat u via het uploadformulier of via e-mail hebt doorgegeven, bijvoorbeeld om u te laten weten of u een winnaar bent.

  Daarnaast verleent u ons met uw vrijgave het recht om de door u ingezonden afbeelding te gebruiken in STUDEX-media, zoals websites en sociale media (Facebook, Instagram) evenals brochures. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons privacybeleid. U gaat akkoord met de publicatie van uw voornaam (bijv. “Lea”). Voor kinderen jonger dan 16 jaar gaan de ouders of wettelijke voogden ook akkoord met de publicatie van de leeftijd van hun kinderen (bijv. “Niels, 6”).
  De publicatie kan informeel worden ingetrokken per e-mail naar marketing@studex.be of telefonisch via +32 89 71 29 02.

  Welke foto’s in STUDEX media worden gepubliceerd is ter beoordeling van STUDEX. U erkent ook dat uw berichten in onze sociale media op elk moment en zonder opgave van reden kunnen worden verwijderd.

  Uw gegevens zullen uitsluitend worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.
  Elke week wordt er door ons een winnaar gekozen (deadline steeds op zondag). Zij zullen uiterlijk op de eerstvolgende maandag na deelname per e-mail op de hoogte worden gebracht. STUDEX zal vervolgens de prijzenpakketten rechtstreeks naar de door deze winnaars opgegeven adressen sturen.
  *Inzendingen zolang de voorraad strekt. Vergelijkbaar met afbeelding. Elk beroep op de rechtbanken is uitgesloten.

  Naast deze voorwaarden, vindt u hier de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid voor deze website.
  Veel succes!

  Uw STUDEX®-team