Sensitive for kids – Tiny Tips

Onze oorbellen collectie speciaal voor kinderen

Studex® brengt de eerste gesteriliseerde kinder oorbellen op de markt

Als wereldwijde marktleider van systemen om oorgaatjes te zetten, heeft Studex ervaren dat steeds meer kinderen allergie -problemen krijgen door oorbellen te dragen van slechte kwaliteit.

Vaak blijken kinderen, nadat ze gaatjes hebben laten zetten, achteraf oorbellen te dragen die uit metalen bestaan die niet huidvriendelijk zijn. Desondanks dat de gaatjes na 6 weken wel “geheeld” zijn, is het lichaam nog niet gewend aan andere, huidonvriendelijke metalen, waardoor er mogelijk een metaal allergie of huid allergie kan ontstaan die soms blijvend zijn. Als gevolg raadt Studex dan ook aan om gedurende 6 tot 12 maanden na het zetten van de gaatjes uitsluitend oorbellen te dragen van huidvriendelijk materiaal zoals chirurgisch roestvrij staal, echt goud of een ander hypoallergeen metaal.

Webshop

De voordelen van Tiny Tips

De Tiny Tips oorbellenlijn is specifiek ontworpen om de gezondheid van de oren van uw allerkleinste te garanderen. “Teder voor de allerkleinste oren”, de oorbellen van Tiny Tips zijn allemaal huidvriendelijk, gesteriliseerd en vervaardigd uit de hoogste kwaliteit van chirurgisch staal. Bijgevolg zijn ze perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Het zijn de oorbellen die je kunt vertrouwen en er ook nog superleuk uitzien bij de allerkleinsten!

Breed Gamma

Wij bieden een breed gamma aan schattige gesteriliseerde kinder oorbellen voor dagelijks gebruik. Zo kun je veel variëren en altijd nieuwe combinaties uitproberen.

Hoogdwaardig materialen

Onze Tiny Tips zijn nikkelafgifte-, -lood, cadmium- en kobaltvrij en daarom zeer huidvriendelijk en zijn ze ideaal voor kinderen met een huid allergie. Onze gesteriliseerde collectie voldoet aan de EU-Nikkelrichtlijn net zoals aan de Amerikaanse FDA-richtlijn (U.S. Food & Drug Administration)

Huidvriendelijk

Er wordt voor deze oorbellen gebruik gemaakt van 316L Chirurgisch staal. Dit is een zeer hoogwaardig materiaal, en dat merk je aan het draagcomfort. De kans op irritatie is ook miniem waardoor ze zeer geschikt zijn voor kinderen met een metaal allergie.