Sensitive for kids – Tiny Tips

Onze collectie speciaal voor kinderen

Studex® brengt de eerste gesteriliseerde kinderoorbellen op de markt

Als wereldwijde marktleider van systemen om oorgaatjes te zetten, heeft Studex ervaren dat steeds meer kinderen allergie-problemen krijgen.

Vaak blijken kinderen, nadat ze gaatjes hebben laten zetten, achteraf oorbellen te dragen die uit metalen bestaan die niet huidvriendelijk zijn. Alhoewel de gaatjes na 6 weken wel “geheeld” zijn, is het lichaam nog niet gewend aan andere, huidonvriendelijke metalen, waardoor er mogelijk allergiën kunnen ontstaan die soms blijvend zijn. Studex raadt dan ook aan om gedurende 6 tot 12 maanden na het zetten van de gaatjes uitsluitend oorbellen te dragen van huidvriendelijk materiaal zoals chirurgisch roestvrij staal, echt goud of een ander hypoallergeen metaal.

  

Webshop

De voordelen van Tiny Tips

De Tiny Tips oorbellenlijn is specifiek ontworpen om de gezondheid van de oren van uw allerkleinste te garanderen. “Teder voor de allerkleinste oren”, de oorbellen van Tiny Tips zijn allemaal huidvriendelijk, gesteriliseerd en vervaardigd uit de hoogste kwaliteit van chirurgisch staal. Ze zijn perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Het zijn de oorbellen die je kunt vertrouwen en er ook nog superleuk uitzien bij de allerkleinsten!

Breed Gamma

Wij bieden een breed gamma aan schattige kinderoorbellen voor dagelijks gebruik. Zo kun je veel variëren en altijd nieuwe combinaties uitproberen.

Hoogdwaardig materialen

Onze Tiny Tips zijn nikkelafgifte-, -lood, cadmium- en kobaltvrij en daarom zeer huidvriendelijk. Onze collectie voldoet aan de EU-Nikkelrichtlijn alsook aan de Amerikaanse FDA-richtlijn (U.S. Food & Drug Administration)

Huidvriendelijk

Er wordt voor deze oorbellen gebruik gemaakt van 316L Chirurgisch staal. Dit is een zeer hoogwaardig materiaal, en dat merk je aan het draagcomfort.

Win een romantisch weekendje Parijs

Neem tussen 1 februari 2019 en 1 mei 2019 de Tiny Tips in jullie gamma op en maak kans op een ries naar Parijs voor twee. Wees er snel bij ! Het wedstrijdreglement vindt u terug op de onderstaande link.

Wedstrijdreglement

Win een dagje pretpark met het hele gezin (Voor de consument)

Jullie klanten maken kans om een dagje naar een pretpark te winnen met het hele gezin. Ze moetent tussen 1 April 2019 en 1 Juni 2019 een foto van hun Tiny Tips aankoop op instagram plaatsen met de hashtag #TinyTips en ons te taggen @Studexbenelux. De meest originele en verassende foto wint de wedstrijd. Het wedstrijdreglement vindt u terug op de onderstaande link.

Wedstrijdreglement