Skip links

Sensitive by STUDEX®: Acheter des boucles d’oreilles en ligne

Winkels hebben onze steun nodig. Koop bewust online – bij uw lokale winkels!

Deze STUDEX partners bieden via hun webshops huidvriendelijke oorbellen aan uit de Sensitive by STUDEX® of Sensitive for Kids (Tiny Tips) collecties:

9100 SINT-NIKLAAS, 2110 WIJNEGEM, 8400 OOSTENDE, BE: Jan Maes

5541 EE REUSEL, NL: Leo Wijnen Juwelier

1211 ER HILVERSUM, NL: Treasure Juwelier

Gebruik onze STUDEX partner search om meer STUDEX partners bij jou in de buurt te vinden. Je kan ze best even opbellen, want veel lokale bedrijven nemen ook bestellingen aan via e-mail, WhatsApp of iets dergelijks en verzenden onze oorbellen graag tot bij je thuis.

Sensitive by STUDEX®

Deze oorbellen zijn ideaal als follow-up oorbellen na het prikken van oorbellen. Ze kunnen gedragen worden na de eerste genezingsperiode (na 6 weken voor de oorlel of 12 weken voor het oorkraakbeen) of totdat het oor volledig is genezen (6 maanden voor de oorlel of 12 maanden voor het oorkraakbeen). De Sensitive by STUDEX® oorbellen zijn de perfecte oorbellen om dagelijks te dragen.

De verschillende prachtige modellen kan je perfect combineren met elkaar. Deze oorbellen zijn huidvriendelijk en dus ideaal voor gevoelige oren. Ze zijn gemaakt van het beste chirurgisch roestvrij staal en versierd met zirkonia’s, kristallen of synthetische parels.

De Sensitive for Kids (Tiny Tips) kinderoorbellen zijn ook steriel verpakt.

Image credits
© STUDEX of Europe GmbH