Sensitive

Huidvriendelijke oorbellen

Studex® Sensitive oorbellen zijn gemaakt van het beste chirurgisch staal wat zorgt voor huidvriendelijke oorbellen. Onze materialen zijn van topkwaliteit en gemaakt om allergische reacties te voorkomen. Daarom zijn onze Sensitive oorbellen bij uitstek geschikt voor de meest gevoelige huid.

Sensitive collectie

De Sensitive collectie zet een fonkeling op zelfs de meest gevoelige oren. Vervaardigd uit het fijnste hypoallergene chirurgische roestvrijstaal, sommige verguld, zijn deze oorbellen absoluut geschikt voor de gevoelige huid.

Gevoelige huid

Klanten met een gevoelige huid zullen versteld staan van de verscheidenheid aan prachtige ontwerpen die u hun aanbiedt, met inbegrip van aanduidingen met Cubic Zirconia, glasparels of Oostenrijkse kristallen.

Webshop

Displays

Verschillende displaysverpakkingen zijn beschikbaar voor een professionele presentatie van deze hoogwaardige huidvriendelijke oorbellen in uw winkel.

Afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw verkooppunt, kunt u kiezen uit bijvoorbeeld draaibare displays of een cilinder display.

Verpakking

Afhankelijk van de displays die u kiest, komen onze Sensitive-oorbellen in paren op zwarte stoffen pads of in een sieraden doosje.

Wij bieden ook een mooi, zachte zwart etui met een overeenkomend Studex® lint bij elk paar oorbellen om aan uw klanten te presenteren.

 

READ MORE