Skip links

Over ons (B2B)

Internationale marktleider

STUDEX® is wereldwijd de grootste fabrikant van instrumenten om gaatjes te prikken, huidvriendelijke oorbellen en nazorgproducten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Los Angeles, California. STUDEX® heeft kantoren over heel de wereld, waaronder STUDEX® Benelux in Genk, België. In totaal zijn er al meer dan een miljard gaatjes geprikt met ons instrument, en dit in meer dan 100 verschillende landen. We zijn absolute marktleider, en daar zijn we trots op.

Hiernaast hebben we ook een uitgebreid assortiment huidvriendelijke oorbellen voor achteraf, speciaal voor gevoelige oren. Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten en bieden 30 jaar garantie op al onze producten.

Verkoop- en marketingondersteuning

rechtstreeks van de fabrikant

Onze STUDEX® partners zijn enorm belangrijk voor ons. Om u en uw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij naast marketing- en verkoopondersteuning ook een professionele training aan.

Wij bieden handige starterkits aan zodat u meteen aan de slag kunt gaan. In deze starterkits zitten alle producten die u nodig heeft om te starten met oorgaatjes prikken. Nadat u het starterkit ontvangen heeft, kan u terecht bij onze experts voor een professionele training.

Ook kan u bij ons terecht voor verkoop- en marketingondersteuning, zoals displays, posters, raamstickers, brochures, cadeaubonnen, geschenkdoosjes voor kinderen. Ook organiseren we meerdere keren per jaar promoties met leuke extra’s voor u en uw klanten.Bestellen via onze webshop is eenvoudig en snel. STUDEX® levert ook alle noodzakelijke documenten, zoals toestemmingsformulieren en nazorginstructies.

Onze populaire “Peggy” display maakt oorbellen kiezen meteen een stuk eenvoudiger. De oorbellen op de display zijn bevestigd op een magneet die de klant tegen het oor kan houden. De Peggy display werd speciaal ontwikkeld voor STUDEX System75 oorbellen en wordt geleverd met 21 voorbeeldoorbellen.

Peggy Display for STUDEX System75
STUDEX sales and marketing support for ear piercing

Onze website biedt consumenten uitgebreide informatie over het prikken van oorgaatjes. Onze site krijgt maandelijks tienduizenden bezoekers die specifiek geïnteresseerd zijn in oorgaatjes prikken met STUDEX. Samen met onze activiteiten op sociale media creëren we een sterke vraag naar onze producten en diensten bij de consument.

Wij steunen onze partners: Wij kanaliseren alle inkomende aanvragen via onze STUDEX partner search en verwijzen ze rechtstreeks door naar onze lokale partners.

Sommige klantervaringen die we op onze website publiceren, vermelden ook individuele STUDEX partners. Daarnaast vermelden we alle webshops van STUDEX partners die onze Sensitive by STUDEX® en Sensitive for Kids (Tiny Tips) oorbellen online verkopen.

Als STUDEX partner profiteer je van extra voordelen. Meerdere keren per jaar organiseren we promoties met leuke extra’s voor u en voor uw klanten.

Meer over het STUDEX® merk

Kom meer te weten over ons bedrijf op de consumentenpagina.

Meer info
STUDEX brand

Word een STUDEX® partner

Voer uw bedrijfsgegevens in

Image credits
Hands with phone: © Nathana Rebouças/Unsplash; magazines: © Charisse Kenion/Unsplash; other images: © STUDEX of Europe GmbH