Skip links

Klantervaringen

Lees wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met STUDEX® System75™:

“Ik ben afgelopen vrijdag bij een STUDEX partner geweest om oorgaatjes te laten prikken. Het was echt ongelofelijk hoe snel en eenvoudig het hele proces verliep. Het deed echt geen pijn, hoogstens even een kort branderig gevoel. Na het gaatjes prikken, kreeg ik een uitgebreide uitleg over hoe ik mijn oren het best kon verzorgen. Kortom, ik ben een tevreden klant!”

Martine G.

“Mijn dochter van 8 heeft vandaag voor het eerst oorbellen gekregen. We zijn zeer tevreden. Ze namen uitgebreid de tijd om ons alles uit te leggen te informeren en waren ook heel erg lief voor mijn dochter. Het prikken van de oorgaatjes zelf ging heel snel. Beide oren werden tegelijk geprikt, zo goed als pijnloos. Een echte aanrader!”

Sarah R.

“Beste STUDEX team,

Hoewel mijn dochter nog maar pas 3 geworden is, vraagt ze al een tijdje om oorbellen. Dus hebben we onlangs oorgaatjes laten prikken. Via het contactformulier kregen we een lijst met STUDEX partners in de buurt. We hebben een afspraak gemaakt en kregen telefonisch al wat uitleg. Toen we dan langs gingen om de oorgaatjes te laten prikken, heeft de medewerkster alles nogmaals op een zeer prettige manier aan mijn dochter uitgelegd. Ze was totaal niet gehaast. Mijn dochter mocht oorbellen uitkiezen: lieveheersbeestjes. De twee oorbellen werden na elkaar geplaatst. Zelfs de tweede oorbel was geen enkel probleem. Daarna mocht ze, zoals beloofd, een speeltje uit een doos kiezen. Tot slot legde de medewerkster uit hoe we de oorgaatjes moesten verzorgen.

Ze is erg blij met haar oorbellen. Ze zitten haar niet in de weg bij het spelen en ze passen heel goed bij haar.

Hartelijk dank!

Vriendelijke groeten”

Dieter B.

“Zondag een mailtje gestuurd dat we een STUDEX partner zoeken. Vandaag (maandag) meteen een antwoord ontvangen. Vanmiddag bij de juwelier geweest om oorgaatjes te laten prikken bij mijn dochter. Het ging heel snel en de twee dames prikten beide oren tegelijk. Nu is ze zo trots op haar oorbellen. Dankjewel voor de geweldige service!!!”

Michaela St.

“Het gaatjes prikken was eigenlijk heel stil en ik voelde het nauwelijks. Ik moest in de spiegel kijken om er zeker van te zijn dat ze echt oorbellen geprikt hadden. Mijn vriendin vond de hele ervaring ook erg leuk en besloot spontaan om een derde oorgaatje in haar rechteroor te laten prikken. Het was echt een hele fijne ervaring!!! Heel erg bedankt!!“

Florian M.

“Na lang twijfelen toch beslist om na 30 jaar mijn eerste oorgaatjes te laten prikken. Ik was aangenaam verrast toen bleek dat het eigenlijk heel snel en pijnloos gebeurde.”

Karen B.

“Ik draag meestal creolen en wilde al een hele tijd een tweede oorgaatje aan één of beide kanten. Na lang twijfelen uiteindelijk toch contact opgenomen met een STUDEX partner en ik werd meteen gerustgesteld. Ze adviseerde me om meteen te gaan voor beide oren en nu heb ik twee sprankelende steentjes naast mijn creolen. Ik vind het absoluut prachtig!”

Sabrina H.

“Mijn dochter heeft oorgaatjes laten prikken op haar 7de verjaardag bij een STUDEX partner in de buurt. De service was echt uitstekend, ik ben zo blij dat we voor STUDEX gekozen hebben. Er was ook een ruime keuze aan prikoorbellen. Mijn dochter werd meteen verliefd op de roze vlindertjes. Ze had echt een hele leuke verjaardag!”

Kim V.

“We zijn echt tevreden! Er waren geen tranen! Mijn dochter (5,5) gaf geen kik. Het ging helemaal vlot. Mijn dochtertje is erg blij en supertrots nu!”

Katrien S.

“Mijn aanvraag werd snel beantwoord. Ik ben gisteren met mijn kleindochter bij een STUDEX partner langs geweest. Het is een beetje prijzig, maar het is het zeker waard. We werden heel vriendelijk geholpen en de dame nam echt haar tijd. Mijn kleindochter heeft geen pijn gehad. We zijn zeer tevreden. Hartelijk dank!”

Maria N.

“Hoi,
Mijn dochtertje heeft twee jaar geleden oorgaatjes laten prikken met STUDEX en we waren hier echt tevreden van. Nu ik ook een extra oorbel wilde, besloot ik gewoon terug te gaan bij dezelfde STUDEX partner. Weer dezelfde goede service gekregen als 2 jaar geleden. Mijn advies: als je het echt graag wilt, niet twijfelen!!! Ze helpen je echt heel goed verder.

Jozefien L.

“Ik kan dit echt aanraden. Drie weken geleden heb ik mijn oorgaatjes laten prikken. Het hele proces is steriel en 100 % hygiënisch. Ik heb geen enkel probleem gehad achteraf.”

Tine O. via Facebook

“Hallo,
Zo makkelijk is het dus. Even gegoogled, en meteen antwoord gekregen via de mail met adressen in mijn omgeving waar ik terecht kon. Diezelfde middag ben ik samen met mijn dochter oorgaatjes laten prikken.
Ze is mega trots en het deed helemaal geen pijn. Geweldige service en zeer kindvriendelijk. Ook het feit dat beide oren tegelijk werden geprikt was geweldig. Iedereen heel erg bedankt!!!”

Tiziana A.

“Ik heb de mijne gisteren nog laten prikken. Ik was echt heel bang voor het prikken zelf, maar het viel echt goed mee. Na ongeveer twee uur voelde ik zelfs niet meer dat er een oorbel in mijn oor zat.”

Sandra C.

“Het was echt geweldig. Er waren GEEN tranen. Na enkele weken was het oor genezen. Ik ga hetzelfde doen bij mijn ander dochtertje.”

Sally B.

Image credits
Header: © All images are the property of their respective owners. Used by STUDEX with image release for STUDEX media.