Studex® System75™

Studex® System75™

Maak kennis met de marktleider op het gebied van gaatjes zetten.

System75™ combineert de hoogste hygiëne- en steriliteitsnormen met optimaal gebruiksgemak. Met dit systeem kan elke piercing specialist oren zacht en professioneel piercen met prachtige, steriel verpakte en huidvriendelijke oorbellen. Het is nauwelijks merkbaar. Met System75™stappen we af van het traditionele gaatjes schieten.

Studex® System75™

Het meest innovatieve systeem om oorgaatjes te zetten op de markt

Het Studex® System75™is nauwelijks voelbaar, bijna volledig geluidloos en dus ook ideaal voor kinderen. Het is het meest hygiënische systeem: De oorbellen en de houder zitten in een enkele cartridge, die direct in het instrument geplaatst kan worden. Doordat de steker zichtbaar is, is het mogelijk om op de millimeter precies de oorgaatjes te zetten. De cartridge raak nooit uw huid of die van de oorgaatjes-specialist aan, ook niet tijdens het plaatsen of verwijderen van de cartridge. De gepatenteerde technologie verzekert een zeer zachte plaatsing van de oorbel. De oorbellen worden met dit innovatief systeem in het oor gezet / geprikt in tegenstelling tot de oude manier van het gaatjes schieten.

Webshop

De simpele stappen om gaatjes te zetten

In Nederland is men verplicht om handschoenen te dragen tijdens het proces van gaatjes zetten. 
In Belgie en Luxemburg raden wij aan om handschoenen te dragen tijdens het proces van gaatjes zetten.

Word vandaag nog Studex® Partner!

Instrument

Studex® System75™

Studex® producten ondergaan een streng bewaakt kwalititeits proces en voldoen aan, of overtreffen zelfs, de richtlijnen van de EU(Nikkelwetgeving) alsook de Amerikaans FDA-richtlijnen.
Geluidloos
Met Studex® System75™stappen wij af van de traditionele manier waarbij men de gaatjes schieten. Studex® System75™zorgt met zijn druksysteem dat gaatjes zetten bijzonder zacht gebeurd, weefselbesparend is en nauwelijks voelbaar is. Het gebruik van het systeem is zo goed als geluidloos en daarom ook perfect geschikt voor kinderen. Een groot verschil met het oude pistool waarbij men de gaatjes schieten.
Top kwaliteit
Studex® producten ondergaan een streng bewaakt kwalititeits proces en voldoen aan, of overtreffen zelfs, de richtlijnen van de EU(Nikkelwetgeving) alsook de Amerikaans FDA-richtlijnen.
Eenvoudige hantering
Het instrument ligt optimaal in de hand en laat zich gemakkelijk bedienen.
Nauwkeurig
Dankzij de goed zichtbare stekeruiteinden worden de oorgaatjes precies en op de millimeter juist gezet.
Cartridge & Oorbellen
Steriel en hygiënisch
Door het gebruik van steriele, per stuk verpakte wegwerp-cartridges raakt u bij het zetten noch de poussette, noch de oorbellen aan. Ook het apparaat zelf komt niet met het oor in contact.
Open Pousettes
De poussettes van de oorbellen worden bij het professioneel piercen automatisch in de juiste positie geplaatst, zodat er lucht aan het oorgaatje kan komen en ze op die wijze het genezingsproces bevorderen.
Ruime keuze
Met meer dan 200 modellen biedt Studex® System75™ een brede keuze aan anti-allergische, huidvriendelijke oorbellen om gaatjes te zetten in een hoogwaardige kwaliteit.
Materialen
Alle Studex® System75™ zijn anti-allergisch en huidvriendelijk. Dit omdat Studex® uitsluitend chirurgisch staal, titanium en echt goud in 18 karaat (750) en 14 karaat (585) gebruikt.

Materialen

Bij het kiezen van uw oorstekers en oorbellen, is het de moeite waard aandacht te besteden aan de juiste en beste materialen. Bij nieuwe oorgaatjes helpt u het genezingsproces door gebruikt te maken van goede materialen. Ook kunt u allergische reacties vermijden, als u niet als eerste oorbellen materialen gebruikt waarvoor u allergisch bent. We raden in het algemeen aan u te onthouden van kobalt met de schadelijke zware metalen, lood en cadmium of ook schadelijke metalen. Studex® oorbellen en oorringen zijn verkrijgbaar in de volgende materialen:

Chirurgisch Staal (316L)

Het door ons gebruikte chirurgisch staal is een zeer zuiver edelstaal, dat uiterst corrosie bestendig en huidvriendelijk is en zodoende geschikt is om gebruikt te worden voor de hoogwaardige kwaliteit van de Studex®-oorbellen

Titanium

Medisch titanium is uitstekend geschikt voor het zetten van oorgaatjes, omdat het zeer zuiver is en het geen enkel bestanddeel bevat dat een allergie zou kunnen veroorzaken. Voor onze Studex® oorbellen wordt titanium graad 23 (6AL4V-ELI) gebruikt.

Echt goud

Geel goud is een gele goud legering, die uit puur goud (fijn goud) alsook uit zilver en koper bestaat. De hoeveelheid van de genoemde materialen bepaald de kleur. Rhodium is een edelmetaal, dat tot de platinggroep behoort. Door de rhodium plating stralen de gouden oorbellen helder wit, duidelijk helderder als witgoud, waardoor diamanten, edelstenen, Cubic Zirkonia en kristallen een nog sterkere uitstraling krijgen..

Oorspronkelijke merkproducten van Studex®

Consumenten zijn bij professioneel piercen niet onverschillig welk systeem en welke oorbel gebruikt wordt. In het bijzonder ouders letten bij het gaatjes zetten bij kinderen op kwaliteit en zekerheid en vragen specifiek naar STUDEX® System 75TM. Aan de hand van de volgende kenmerken kunnen U en uw klanten zich er van verzekeren, dat U de merkproducten van Studex® gebruikt:

Originele-Instrument

Het Originele-Instrument STUDEX® System 75TM herkent u gemakkelijk aan de gedrukte Studex®-belettering. In combinatie met de originele-Studex®- cartridges biedt dit systeem u en uw klanten een zeker en glad verloop van het zetten van de gaatjes.

Originele-cartridges

Het verzegeld papier van de originele-cartridges voor STUDEX® System 75TM toont het Studex®-logo alsook de naam “SYSTEM 75TM” en een datum. De steriliteitsduur bedraagt in de regel 10 jaar. Naast het contactloze plaatsen van de oorbel op het instrument garanderen de originele- cartridges een optimaal proces bij het professioneel piercen van de oren.

Originele-Oorbel

Een Originele-Oorbel voor het STUDEX® System 75TM is bovendien aan de print “STUDEX CLASSIC USA” op de sluiting te herkennen.
Naverzorgingadvies

De STUDEX® After Piercing producten zijn speciaal ontworpen voor de verzorging van uw oren.

Wat is de beste manier om uw nieuwe oorbellen te verzorgen? Wat zou u niet moeten doen? Hoe zorgt u ervoor dat alles zo snel mogelijk geneest? Zijn er dingen die u moet weten wanneer er gaatjes in het kraakbeen van het oor  gezet worden?

Lees onze verzorgingstips!